Nordisk Camping Träff

Välkommen till Kuopio 19–23 juli 2021!

Vi ser fram emot att träffa er i Kuopio!

Det är en glädje att få önska er välkomna till glada Savolax. Folket här är nyfikna och pratglada. De vill gärna lära känna nya människor, och nyfikenhet mot andra betraktas som hövlighet. 

Följ med på en utflykt i närområdet

Hur skulle det låta med en sightseeingtur i staden? Eller en kryssning till en vingård? Här finns det många olika aktiviteter för alla åldrar. Titta närmare på de olika utflyktsalternativen och boka din egen upplevelse i samband med att du bokar logi.

Mångsidigt program utlovas 

I det utlovas bl.a. Karavanarnas nordiska mästerskap i golf, nordisk Match Show för alla hundraser samt Carambas nordiska mästerskap.

Vackra Kuopio kallar

Nordisk Camping Träff ordnas 19–23 juli i Rauhalahti i Kuopio. Matkailukeskus Rauhalahti är en av fem femstjärniga campingplatser i Finland och erbjuder utöver mångsidiga serviceutrymmen även restaurangtjänster och gott om aktivitetsmöjligheter. På sommaren är Kuopios unika sjölandskap som vackrast. Läs mer under områdesinfo.

Aktiviteter och sevärdheter

Den rena naturen, utflyktsmöjligheter, vatten som glittrar överallt, härligt mångsidiga spahotell, uppfinningsrika programföretag som ger tips om nya saker, shoppingparadis, sevärdheter, evenemang och områdets berömda kulturliv ger dig minnesvärda upplevelser.

Kuopio

Kuopio ligger på stranden till sjön Kallavesi i landskapet Norra Savolax. Staden har cirka 118 000 invånare. Staden omges av en av de största inlandsskärgårdarna. Legendariska Kuopio-saker är Puijo, torget och kalakukko.

Rauhalahti – Ett femstjärnigt campingområde

20 semestervillor och -stugor för åretruntboende, 67 stugor för sommarboende, 237 husvagnsplatser med eluttag och ett stort tältområde. Välkommen på besök!