Tervehdykset

SF-Caravan ry:n puheenjohtajan Olli Rusin tervehdys

Odotamme teitä Kuopiossa, kauniissa Suomen Savossa!

Mikä voikaan olla sen tärkeämpää kuin ihmisten väliset kontaktit, uteliaisuus ja myönteinen suhtautuminen erilaisuuteen. Savon heimo ja Savon maa ovat tunnettuja lupsakasta rupattelusta ja alati silmäkulmassa vilahtavasta pilkkeestä. Vaikka maakunta ei aina ole ollut vauraimpia ja edistyneimpiä maamme alueiden joukossa, on se kiistatta ollut yksi ihmisläheisimpiä paikkoja Suomessa. Tämän merkitys on tullut entisestään tärkeämmäksi kun kansainväliset yhteydet ovat lisääntyneet ja olemme entistä avoimempia uusille vaikutteille ja kulttuureille. Ihmisten väliset kontaktit ja ystävällinen toinen toistensa ymmärtäminen ovat muodostumassa lähes elinehdoksi meille kaikille.

On ilo toivottaa teidät tervetulleeksi hyväntuuliseen Savoon. Kansanluonne on utelias ja puhelias. Vieraisiin halutaan tutustua ja toista kohtaan tunnettua uteliaisuutta pidetään kohteliaisuutena. Erityinen piirre on savolainen huumori, joka näkee hopeareunan tummissakin pilvissä. Huumori kääntää vaikeudet vahvuuksiksi. Maakunta on vehreä ja järvien täplittämä. Maa kumpuilee kauniisti ja tarjoaa monesti perinteisiä suomalaisia maisemia koko komeudessaan. Nordisk Camping Träff vuonna 2021 on saanut innostavan ympäristön ystävien kohtaamiselle ja uusien tuttavuuksien solmimiselle.

Pohjoismainen yhteistyö Nordisk Caravan Rådetin puitteissa on hakeutunut entistä tiiviimpään yhteistyöhön Ruotsin, Norjan ja Suomen karavaanareiden kesken. Haluamme löytää entistä viihdyttävämmän ja houkuttavamman kehyksen pohjoismaisten harrastajien tapaamiselle. Me kuulumme yhteen ja se saa tuntua mukavalta.

NCT 2021 -tapahtuma järjestetään Kuopion Rauhalahden kauniilla ja hyvin varustellulla leirintäalueella. Olemme halunneet entisestään lisätä vieraiden viihtymistä ja valinnan mahdollisuuksia toteuttamalla hieman lyhyempi kiinteä ohjelma ja sen ohessa tarjottavat tutustumisretket. Vapaa-aika on meille arvokasta. Juuri siksi olemme karavaanareita! Haluamme nauttia vapaudesta ja monipuolisista mahdollisuuksista. Haluamme elävöittää lomaasi mukavalla ohjelmalla, sinun omia mieltymyksiäsi kunnioittaen.

Ohjelmaa tuomme saatavillenne tarjottimella ja olemme innokkaita tekemään vierailustanne Suomeen, Savoon, Kuopioon ja Rauhalahteen mieliinpainuva ja mukava muistikuva tallennettavaksi elämän hyvien muistojen joukkoon. Tule Kuopioon tapaamaan vanhat ja uudet ystäväsi ja nauttimaan heidän seurastaan luonnonkauniissa ympäristössä.

Sydämellisesti tervetuloa vieraaksemme!

Olli Rusi

SF-Caravan ry puheenjohtaja