Tervehdykset

FICC:n presidentti João Alves Pereiran tervehdys.

Etusivu » Pohjoismaiset karavaanipäivät 2021 » Tervehdykset » João Alves Pereiran tervehdys

Hyvät karavaanariystävät,

Minulla on ilo ja kunnia osoittaa nämä tervehdyssanat 19.–23. heinäkuuta 2021 Kuopion Rauhalahdessa järjestettävien Pohjoismaisten karavaanipäivien osallistujille.

Emme ole koskaan menettäneet leirintämatkailun tai matkailuvaunujen ja -autojen tarjoamaa ainutlaatuista henkeä, ja tuo henki vahvistuu vain edelleen. Tällainen matkailu rentouttaa kehon ja mielen, tuo samalla ihmiset yhteen, tukee ystävyyssuhteita ja kannustaa kokemusten jakamiseen. Liity mukaan perheesi ja ystäviesi kanssa, kannusta heitä kokemaan ja keräämään uusia, iloisia kokemuksia – nauttimaan luonnosta ja elämästä yhdessä rakkaidemme kanssa.

Tämä on ollut F.I.C.C.-järjestön tavoite aina vuodesta 1933 saakka, ja samalla osa historiaamme leirinnän ja karavaanaritoiminnan kehittämisessä ja menestymisessä osaamisemme avulla. Meillä on joka vuosi mahdollisuus osallistua kansallisiin ja kansainvälisiin tapahtumiin, joissa saamme uusia ystäviä ja tapaamme ystäviä vuosien takaa rennossa ympäristössä. Lisätietoja löydät sivuilta www.ficc.org.

Tässä välissä meille karavaanareille on tarjolla kansallisia ja alueellisia tapahtumia. Yksi suurimmista ja kiinnostavimmista tapahtumista on Pohjoismaiset karavaanipäivät, jotka ovat avoinna vuonna 2021 F.I.C.C.-järjestön tuen ansiosta kaikille kiinnostuneille, joilla on voimassa oleva Camping Card International (CCI) -kortti.

Tapahtuma järjestetään Kuopiossa, joka tunnetaan tuhansista järvistään, eloisista ja kiinnostavista tapahtumista, kauniista luonnosta, rikkaasta kulttuurista ja vieraanvaraisuudesta. Kuopion alue on ainutlaatuinen kohde kaikkina vuodenaikoina, ja se tarjoaa loma-asumisen, urbaanin kaupunkielämän ja koskemattoman luonnon parhaat puolet. Kuopiossa voit viettää elämäsi parasta aikaa!

Pohjoismaiset karavaanipäivät ovat ainutlaatuisia, ja osallistuminen niihin kannattaa aina. Tapahtuman järjestää SF-Caravan, ja se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tavata uusia ystäviä ja tutustua uusiin paikkoihin. Muistat varmasti vielä aiempien karavaanipäivien mukavat hetket?

F.I.C.C. (Fédération Internationale de Camping, Caravanning et Autocaravaning A.I.S.B.L., Bryssel) -järjestön puolesta toivotan kaikki tervetulleiksi Pohjoismaisille karavaanipäiville ja toivon kaikille turvallista, mukavaa ja rentouttavaa vierailua Kuopiossa.

João Alves Pereira

Presidentti, F.I.C.C. (Fédération Internationale de Camping, Caravanning et Autocaravaning A.I.S.B.L.), Bryssel

Lue muutkin tervehdykset:

Jarmo Pirhonen
Börje Svärdström
Olli Rusi