Tervehdykset

NCR:n presidentti Börje Svärdströmin tervehdys.

Etusivu » Pohjoismaiset karavaanipäivät 2021 » Tervehdykset » Börje Svärdströmin tervehdys

Tervetuloa Kuopioon ja Pohjoismaisille karavaanipäiville

Sydämellisesti tervetuloa NCT:hen, suureen suomalaisten, norjalaisten ja ruotsalaisten karavaanarien tapahtumaan. Monet teistä ovat matkustaneet kaukaa tähän tuhansien järvien sydämessä, Suomen Kuopiossa järjestettävään tapahtumaan. Viimeksi tapasimme NCT:n merkeissä Lillehammerissa, joka mainostaa itseään tyypillisesti talvikaupunkina, kun taas Kuopio on yksi Suomen suosituimpia kesäkaupunkeja keskellä suurta järviympäristöä. Kuopio on myös tärkeä satamakaupunki, ja suosittelen lämpimästi kierrosta Puijon tornissa, josta on näkymä kuvankauniiseen järvimaisemaan.

Matkailu lisääntyy, ja leirintämatkailu on suosittu trendi. Pohjoismaiset retkeilyjärjestöt tekevät päämäärätietoisesti yhteistyötä parantaakseen ja kehittääkseen leirintäelämää sekä omissa maissamme että yhä useammin myös rajojen tuolla puolen.

Olemme viime vuosina huomanneet näiden tapahtumien kävijämäärän kasvaneen, ja siksi olemme NCR:llä pyrkineet tekemään NCT:stä tärkeän osan kesän ohjelmaa.

SF-Caravan perustettiin vuonna 1964, ja nykyään se on 79 paikallisesta SF-Caravan-yhdistyksestä koostuva järjestö. Haluan siksi kiittää SF-Caravania heidän suunnittelutyöstään tämän vuoden NCT:n järjestämisessä täällä Kuopiossa.

Pohjoismainen tapahtuma ei järjesty itsestään. Erityiset kiitokseni harrastajajoukolle, joka on pitkän ajan kuluessa suunnitellut ja valmistellut tapahtumaa, jotta me voisimme nauttia ja viihtyä.

Joten, mistä sitten lähdittekin matkaan, tervetuloa NCT:hen Kuopioon.

Börje Svärdström

Börje Svärdström

NCR:n presidentti

Lue muutkin tervehdykset:

João Alves Pereira
Jarmo Pirhonen
Olli Rusi