Pohjoismaiset karavaanipäivät

Tervetuloa mukaan Kuopioon 19.–23.7.2021! 

Odotamme teitä Kuopiossa!

On ilo toivottaa teidät tervetulleeksi hyväntuuliseen Savoon. Kansanluonne on utelias ja puhelias. Vieraisiin halutaan tutustua ja toista kohtaan tunnettua uteliaisuutta pidetään kohteliaisuutena. 

Lähde mukaan retkille lähiympäristöön

Miltä kuulostaisi kaupunkikiertoajelu? Entäpä risteily viinitilalle? Tarjolla on monenlaisia aktiviteetteja kaikenikäisille.

Luvassa monipuolista ohjelmaa 

Luvassa on mm. Karavaanareiden golfin PM-kisat, Pohjoismainen kaikkien koirarotujen Match show sekä Caramban PM-kisat. 

Kaunis Kuopio kutsuu

Pohjoismaiset Karavaanipäivät järjestetään 19.–23.7.2021 Kuopion Rauhalahdessa. Matkailukeskus Rauhalahti on yksi Suomen viidestä viiden tähden leirintäalueesta, ja se tarjoaa monipuolisten huoltotilojen lisäksi ravintolapalveluita ja runsaasti erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia. Kesällä Kuopion ainutlaatuinen järvimaisema on kauneimmillaan. Lue lisää Alueinfo-sivulta.

Aktiviteetit ja käyntikohteet

Puhdas luonto, retkeilymahdollisuudet, kaikkialla kimaltelevat vesistöt, upean monipuoliset kylpylät, kekseliäät ja uuteen opastavat ohjelmapalveluyritykset, ostosparatiisit, nähtävyydet, tapahtumat sekä maankuulu kulttuurielämä antavat ehtymättömästi elämyksiä.

Kuopio

Kuopio sijaitsee Kallaveden rannalla Pohjois-Savon maakunnassa. Kaupungin väkiluku on noin 118 000. Kaupunkia ympäröi sisämaan suurimpiin kuuluva saaristo. Legendaarisinta kuopiolaisuutta ovat Puijo, tori ja kalakukot.

Rauhalahti – Viiden tähden Caravan-alue

20 ympärivuotista lomahuvilaa ja -mökkiä, 67 kesäasuttavaa mökkiä, 237 sähköistettyä caravanpaikkaa sekä laaja teltta-alue. Tervetuloa kylään!